Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

Kom naar de Startbijeenkomst DIGIT-po.

Start het nieuwe schooljaar goed voorbereid. Volg een verdiepende training op locatie en leer optimaal gebruikmaken van DIGIT-po.

Datum: Woensdag 28 september 2022
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Programma: Zie programma
Locatie: Onderwijs Experience Center, Utrecht

STARTBIJEENKOMST DIGIT PO

Veelgestelde vragen

15.00 uur Inloop
15.30 uur Kennismakingsronde en netwerkspel
16.00 uur Training hands-on, iedereen met laptop
17.30 uur Afsluiting
18.00 uur Eten!

De Startbijeenkomst DIGIT-po vindt plaats in het Onderwijs Experience Center. Adres: Helixgebouw, Reykjavikstraat 1, Utrecht.

Wanneer je het kantoorgebouw HELIX binnenloopt heb je 2 opties: 

  • Je neemt de lift naar de 2e verdieping. Als je de lift uitkomt loop je direct naar rechts, richting de schoolbus, de ingang van het OEC.
  • Je neemt de houten trap naar het atrium. Vervolgens loop je de spiraalvormige trap op aan het einde van het atrium. Wanneer je boven aankomt loop je tegen de schoolbus aan, de ingang van het OEC.

Het OEC is de nieuwe evenementenlocatie van Instruct. Het is dé plek voor het onderwijs om op ontdekkingstocht te gaan naar mogelijkheden om het onderwijs te verbeteren. Laat je inspireren, ervaar de wereld aan mogelijkheden en creëer samen de toekomst van het onderwijs. Bezoek de website: Onderwijsexperiencecenter.nl

Met de trein: 
Vanaf Utrecht Leidsche Rijn is het slechts 1 minuut lopen (31 meter) richting de Reykjavikstraat 1.

Met de auto: 
Navigatie: Londenstraat 144, Utrecht (Parking Leidsche Rijn Centrum). Klik op de afbeelding om de looproute te bekijken.

Parkeerkaart: Indien je met de auto komt, ontvang je na de Startbijeenkomst een parkeerkaart, geldig voor 4 uur gratis parkeren in de aangegeven parkeergarage. De parkeerkaart voer je in bij de uitrij slagboom. Wanneer je langer dan vier uur geparkeerd staat, kun je direct bij de slagboom pinnen (je hoeft dus niet eerst naar een betaalautomaat).

Deelname aan de Startbijeenkomst is kosteloos, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn na aanmelding, meld je dan tijdig af via [email protected].

Vanwege het interactieve karakter van de Startbijeenkomst zal er geen livestream beschikbaar zijn.

Naar boven