Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 500+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
codeweek

CODEWEEK SPREEKT JOUW TAAL!

De programmeerweek 2020 staat voor de deur. Geef programmeren een plaats in je klas en ga de CodeWeek uitdaging aan met je leerlingen. Samen met B-bot.nl organiseren wij tussen 10 en 25 oktober diverse challenges voor po en vo scholieren. Met iedere challenge is een mooie prijs te winnen.

KLAAR OM DE UITDAGING AAN TE GAAN?

Zin in een uitdaging!? Doe nu mee met onze CodeWeek challenges. De challenges bieden scholieren uit het basisonderwijs én het voortgezet onderwijs de mogelijkheid hun eerste stappen als digitale makers te zetten. Met iedere opdracht is een mooie prijs te winnen voor de hele klas. Ervaring met programmeren is niet nodig.

 

Zo doe je mee:

  1.  Maak de komende twee weken tijd in je les om de CodeWeek challenge(s) uit te voeren.
  2. Kies uit de volgende challenges:
    1. Dance Dance Dance met de Bee-Bot
    2. Challenges met de micro:bit
    3. Challenge unplugged

3. Challenge(s) voltooid? Stuur het eindresultaat o.v.v. Codeweek naar [email protected]. Afhankelijk van de challenge kan dit een foto, video, document o.i.d.. zijn, waarin je aantoont hoe je de challenge succesvol met je leerlingen hebt afgerond.

Winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld en via de social media kanalen van Instruct en B-Bot.nl bekend gemaakt. We stellen per challenge 1 prijs beschikbaar voor de hele klas.

DEELNAME CERTIFICAAT

Hebben jouw leerlingen een of meer challenges succesvol afgerond? Beloon ze met het Certificaat voor deelname aan de programmeerweek 2020 (CodeWeek) . Download hier.

Codeweek deelname certificaat

Terug naar overzicht
Naar boven