Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 500+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
mbo conferentie | leren op afstand

Donderdag op 11 februari organiseert Instruct een online conferentie voor het middelbaar beroepsonderwijs. De mbo conferentie is dé online plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers in het mbo die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en recente vernieuwingen in het onderwijs.

Laat je informeren en inspireren over diverse onderwerpen rondom het thema Leren op afstand. Je kunt je tevens verdiepen in de mogelijkheden die die digitale lesmethoden van Instruct bieden voor het mbo.

AANMELDEN

Programma 14:00 – 16:15 uur

Het middagprogramma bestaat uit plenaire en parallelle kennissessies en workshops. Bepaal zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren of ga in gesprek met andere deelnemers.

14:00 - 14:05Plenaire opening
14:05 - 14:20Keynote - Meesters met Dromen
14:20 - 15:50Kennissessies en workshops
Taal in het mbo | GPS Taal
Digitale vaardigheden niv. 2, 3 en 4 | DIGIT-mbo
Virtual Reality (Praktijkonderwijs op afstand)
Lesopafstand.nl | Kennisnet & MBO Raad
Burgerschap | Generation 24/7
Digitale zelfredzaamheid | DIGIT-start
Nieuwe rekeneisen, examinering en herziening rekenmethode | GPS Rekenen
Workshop Microsoft Teams - tips & tricks
Workshop KDDV - projecten
15:50 - 16:15Didactische inzet van ICT | Digna van den Broek

SPREKERS AAN HET WOORD

Meesters met Dromen

Meesters met Dromen is een collectief jonge en bevlogen docenten uit de Randstad. Zij dromen ervan om mensen in onderwijsland te verenigen en de dialoog te starten richting het onderwijs van morgen.

Maak kennis met…

Meester Emin Kececi, een enthousiaste docent Engels en life coach die overal van zich laat horen. Hij maakt bijzondere initiatieven zichtbaar, zet dromen van docenten in de schijnwerpers en brengt idealisten uit verschillende netwerken bij elkaar.

Maak kennis met…

Meester Yasin Yaylali, docent Nederlands en onderwijsvlogger die graag de dialoog aangaat aangaande de diversiteit, inclusie en de toekomst binnen het Nederlands onderwijs. Zijn vlogs schetsen een positief beeld in een tijd waarin het onderwijs veelal op een negatieve wijze in het daglicht staat.

Iets voor je collega(‘s)?

Ken je een of meer collega’s die hier bij moeten zijn? Nodig ze hiervoor uit per e-mail met onderstaande button. Deelname aan de mbo conferentie op is kosteloos en vanachter je computer online te volgen.

COLLEGA UITNODIGEN

Meld je aan!

De eerste 150 deelnemers ontvangen een deelnamepakket door de brievenbus met daarin nuttige informatie, snacks en goodies, dus wees er snel bij en meld je aan.

AANMELDEN

Terug naar overzicht
Naar boven