Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 500+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
Mbo conferentie bij de les blijven

Woensdagmiddag 17 november organiseren wij een online conferentie voor het middelbaar beroepsonderwijs. De MBO conferentie is dé online plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers in het mbo die graag nieuwe kennis willen opdoen betreft ontwikkelingen in onderwijsland en actuele digitale lesmethoden.

Bij de les blijven

Wanneer heb jij voor het laatst kennis opgedaan? Lesgeven middenin een tijd waarin het onderwijs een digitale transformatie ondergaat vereist andere vaardigheden van een docent dan voorheen. Studenten moeten bijvoorbeeld voldoende digitaal vaardig zijn om goed voorbereid te zijn op hun toekomst. Daarnaast moeten ze de opgedane kennis direct toe kunnen passen in de praktijk. Maar wie brengt ze dat bij? Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in het onderwijs en verdiep je in nieuwe én vernieuwde digitale lesmethoden voor het mbo.

Programma 15:00 – 17:00 uur

Het middagprogramma is nog niet definitief, maar zal bestaan uit plenaire en parallelle kennissessies en workshops. Bepaal zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren of ga in gesprek met andere deelnemers.

15:00-15:10Welkom
15:10-17:00Kennissessies en workshops
Het Keuzedeel Digitale Vaardigheden | Rik Santegoets, Summa College
Rekenen volgens de nieuwe rekeneisen | Christa Klop & Britt de Roos
Werken aan je digitale vaardigheden als docent | Mark van den Bos
Nederlands, Engels & Duits in het MBO | Thijmen van Sprang
Meester met Dromen | Yasin Yaylali
Burgerschap & LOB | Bernd Schuurman
Wat kan DIGIT-mbo voor jouw school betekenen? | Josée Huijbers & René de Wild
17:00 uurEinde

Nodig je collega’s uit

Ken je een of meer collega’s die hier bij moeten zijn? Stuur deze pagina door. Deelname aan de MBO conferentie | Bij de les blijven is kosteloos en vanachter je computer online te volgen ;).

Ben jij erbij?

Datum: woensdag 17 november 2021

Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur

JA, IK MELD MIJ AAN!

Terug naar overzicht
Naar boven