Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

Naast het algemene lesmateriaal voor digitale vaardigheden in DIGIT-mbo bieden we ook beroepsspecifiek lesmateriaal voor digitale vaardigheden. We zijn gestart met het lesmateriaal voor het onlangs vernieuwde kwalificatiedossier Business Services. 

Business Services

Vanaf het nieuwe schooljaar 2022-2023 start het nieuwe kwalificatiedossier Business Services. In plaats van zes afzonderlijke dossiers met zestien verschillende kwalificaties zal het onderwijs vanaf september 2022 zijn gebaseerd op één dossier met zes profielen. Bij alle zes de uitstroomprofielen komen digitale vaardigheden terug als eis. Hiervoor is speciaal lesmateriaal ontwikkeld dat modulair en flexibel is in te zetten.

Modules

Bij de zes de uitstroomprofielen komen digitale vaardigheden terug als eis. Het nieuwe lesmateriaal zal bestaan uit een basispakket dat nodig is voor elk profiel, zoals het beheersen van Word, Excel en Internet. Daarop aansluitend kan per profiel gekozen worden uit extra modules die daarbij passen, bijvoorbeeld Outlook en Excel gevorderd. Per profiel zijn er ook één of meerdere projecten beschikbaar gericht op de beroepspraktijk.

Studenten kunnen hun eigen pad kiezen via een combinatie van modules en praktijkopdrachten, die aansluit bij hun leertraject.

Business Services Modules 2022
Klik om te vergroten

Voor meer informatie en prijzen

Productoverzicht

Kosteloos inzien

Proeflicentie aanvragen

Naar boven