Inspiratiedag vo

Innstyle MaarssenOp 15 april 2020 zou de jaarlijkse Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs plaatsvinden bij Inn Style in Maarssen (bij Utrecht). Helaas kan de Inspiratiedag op die datum niet doorgaan vanwege het Coronavirus. We beraden ons op een nieuwe datum in 2021.


Middagprogramma

Op deze middag verzorgen we van 14.30 tot 19.30 uur een boeiend programma voor docenten digitale geletterdheid (onderbouw) en informatica (bovenbouw). Het doel is verbinden en wederzijds inspireren.

Hierbij een link naar concept programma. De prijsuitreiking van de 3i Award zal hier ook plaatsvinden. Meld je hier aan voor de Inspiratiedag vo.


Ochtendprogramma

slo workshop themakeuzeVoorafgaand aan de Inspiratiedag vo biedt SLO – i&i drie workshops aan over de volgende keuzethema’s uit het nieuwe examenprogramma.

De workshops worden parallel gegeven van 10.30 tot 14.00 uur, inclusief lunch. Tijdens de workshop krijg je een introductie in het keuzethema en het bijbehorende lesmateriaal dat daarvoor is ontwikkeld. Na afloop heb je inzicht in de inhoud van het keuzethema en weet je hoe je je verder kunt voorbereiden.

Schrijf je hier in voor een workshop.

Kosten voor deelname aan een workshop van het SLO – i&i is € 45,-. Deze wordt apart gefactureerd. De locatie voor de workshops is tevens Inn Style in Maarssen.


Meld je nu aan – Je kunt je momenteel niet meer aanmelden voor de Inspiratiedag vo.