Inspiratiedag vo

Innstyle Maarssen

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award.

In april 2020 kon dit evenement niet plaatsvinden vanwege het Coronavirus. Op 21 april 2021 hopen we weer bij elkaar te kunnen en mogen komen.


Middagprogramma

Op deze middag verzorgen we van 14.30 tot 19.30 uur een boeiend programma voor docenten digitale geletterdheid (onderbouw) en informatica (bovenbouw). Het doel is verbinden en wederzijds inspireren.

Hierbij een link naar concept programma. De prijsuitreiking van de 3i Award zal hier ook plaatsvinden.


Ochtendprogramma

slo workshop themakeuzeVoorafgaand aan de Inspiratiedag vo biedt SLO – i&i drie workshops aan over de volgende keuzethema’s uit het nieuwe examenprogramma.

De workshops worden parallel gegeven van 10.30 tot 14.00 uur, inclusief lunch. Tijdens de workshop krijg je een introductie in het keuzethema en het bijbehorende lesmateriaal dat daarvoor is ontwikkeld. Na afloop heb je inzicht in de inhoud van het keuzethema en weet je hoe je je verder kunt voorbereiden.

Schrijf je hier in voor een workshop.

Kosten voor deelname aan een workshop van het SLO – i&i is € 45,-. Deze wordt apart gefactureerd. De locatie voor de workshops is tevens Inn Style in Maarssen.