Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

De technologische ontwikkelingen hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dat vraagt om vaardigheden die jong en oud zich eigen moeten maken om in het dagelijkse leven – zowel zakelijk als privé – mee te kunnen draaien. ICT vaardigheden zijn daar een voorbeeld van. DIGIT ontwikkelde het domein ICT Basisvaardigheden die aansluit op de leerlijnen van het SLO – zodat leerlingen (en docenten) klaargestoomd worden voor de toekomst.

Domein ICT Basisvaardigheden in het onderwijs

Het domein ICT Basisvaardigheden legt een brede basis voor het efficiënt gebruik van computers, tablets en mobiele apparaten. Kijk maar naar het lesmateriaal dat we aanbieden. Dit omvat vakken als Algemene ICT kennis & vaardigheden, Tekstverwerken met Word of Google Docs, Presenteren met PowerPoint, Prezi en/of Google Presentaties, Internet en E-mail.

Leerlingen en docenten ICT vaardigheden bijbrengen

Met het domein ICT basisvaardigheden wordt iedereen de kans geboden om basisbegrippen en functies van computers en computernetwerken te begrijpen en toe te passen. Maar dat is niet alles. Ook het benoemen, aansluiten en bedienen van hardware, het kunnen omgaan met softwareprogramma’s en het werken met internet worden op die manier eigen gemaakt. En doordat we de leerlijnen aanpassen op het niveau van de opleiding, geven we iedereen de juiste kennis voor de toekomst mee.

De voordelen van DIGIT

  • Moderne online omgeving en up-to-date lesmateriaal;
  • Ontwikkeld met docenten en partners;
  • Leerling en docentgericht;
  • Zelfstandig én klassikaal te doorlopen.

Ontdek het domein ICT basisvaardigheden in het onderwijs:

Voor het basisonderwijs

Voor het voortgezet onderwijs

DIGIT-vo

Meer weten? 

Neem contact op

Naar boven