Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Leren werken met Microsoft Teams

 

Leren werken met Microsoft Teams

 

Geef jij net als vele docenten met jou deels online les en houd je contact met je studenten via Microsoft Teams? Vele studenten weten niet hoe dit communicatieplatform nu echt werkt. Wij hebben dé oplossing om jouw studenten het leren werken met Microsoft Teams goed bij te brengen. De module Microsoft Teams binnen de methode DIGIT-mbo is nu tijdelijk kosteloos aan te vragen.

Cadeau voor mbo-studenten

We geven de module Microsoft Teams nu tijdelijk aan iedere mbo-student cadeau. Dit houdt in dat de student twee maanden kosteloos toegang heeft tot deze module. Jouw studenten leren werken met Microsoft Teams, maar ook werken met bestanden in Teams en nog meer. Kortom, kosteloos toegang en licenties voor de module Microsoft Teams van DIGIT-mbo. Vraag de licenties hier aan*.

*Aanvragen is mogelijk tot de herfstvakantie (19 oktober 2020).

DIGIT-mbo

De module Teams is een van de vele modules uit de portal van DIGIT-mbo. DIGIT-mbo helpt studenten en docenten om digitale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om op afstand te kunnen leren. Bekijk hier welke modules de portal van DIGIT-mbo biedt.

Online trainingen

De komende weken staan er online trainingen gepland om docenten op weg te helpen in de leeromgeving DIGIT-mbo. Online trainingen zijn immers ideaal: laagdrempelig en tijdbesparend om op afstand vrijblijvend kennis te maken met het lesmateriaal. Ontmoeten wij elkaar online?

AANMELDEN

Naar meer nieuws
Naar boven