Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 500+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
Micro:bit leenbox

Wil je graag met je leerlingen met de micro:bit werken, maar heb je het materiaal er nog niet voor? In de Micro:bit leenbox zitten voldoende computertjes en accessoires om meteen aan de slag te gaan met je klas. Vraag de Micro:bit leenbox aan voor een maand en leer ze spelenderwijs programmeren.

Hoe werkt het?

De Micro:bit leenbox is erop gericht om leerlingen op een leuke en aantrekkelijke manier programmeren aan te leren op het basis- en het voortgezet onderwijs. DIGIT biedt dan ook meerdere lessen voor een fysieke of gesimuleerde online Micro:bit in de modules Computational Thinking voor het po en E-lab voor het vo. De box is bij beschikbaarheid gedurende 1 maand te leen. Een van onze adviseurs zal deze persoonlijk komen langsbrengen en ophalen op afspraak.

Wat is de Micro:bit?

Microbit leenboxDe Micro:bit is een mini-computertje die ontwikkeld is voor kinderen om te leren programmeren. Het heeft o.a. knopjes voor de bediening en een LED matrix beeldscherm dat met 4 verschillende programmeertalen kan worden geprogrammeerd.

Inhoud Micro:bit leenbox

  • 10x Micro:bit V2
  • 30x krokodillenbekkabel
  • 10x female krokodillenbekkabel
  • 10x male krokodillenbekkabel

Inhoud Micro:bit leenbox

  • 50x LED lampje
  • 3x Servo motor
  • 3x Arcade drukknop
  • 3x vochtigheidssensor

Kosten

De kosten voor de leenbox zijn € 50 euro voor een maand. Wil je de box houden na de leenperiode, dan kan dat uiteraard voor € 250 euro.

Wil je de micro:bit leenbox direct aanschaffen, dan kan dat voor € 300 euro.

Voorwaarden

Maximaal 1 box per maand per school en maximaal 2 boxen in een schooljaar. Er zijn in totaal 5 leenboxen, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Het aanvragen van de leenbox dient via dit aanvraagformulier te gaan. Wanneer iets kapot gaat, dient dat vergoed te worden tegen de kostprijs.

AANVRAGEN

Naar meer nieuws
Naar boven