Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
Ontwikkeling DIGIT-po

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de (door-)ontwikkeling van de methode DIGIT-po, digitale geletterdheid voor het basisonderwijs. Met de evaluaties van de pilots uitgevoerd op diverse basisscholen en feedback uit het veld hebben wij de methode weten te verbeteren en bij te stellen. Dit is natuurlijk een doorlopend proces, maar we zijn erg trots op het resultaat!

Positief en constructief

De eerste feedback van leerkrachten die die pilots met DIGIT-po hebben gedaan en het lesmateriaal hebben getest zijn zeer positief. We hebben niet alleen feedback ontvangen op basis van de leeromgeving, maar ook op basis van de prijsopbouw.

Reactie van een leerkracht:

Ik word hier erg blij van, ik kan direct aan de slag. Dit is niet zelf te maken, goed en bruikbaar materiaal.

Eenvoudige prijsstructuur

Een van de ontwikkelingen is het hanteren van een eenvoudige prijsstructuur. Een leerling krijgt toegang door middel van een licentie. Licenties kunnen door de school besteld worden. Een licentie op een complete DIGIT-po methode met 1 jaar toegang is € 6,95 per leerling. De licentie voor de leerkracht is inclusief. Bekijk het productoverzicht voor meer informatie.

Ben je leerkracht in het basisonderwijs en overweeg je digitale geletterdheid te geven? Vraag hier kosteloos een proeflicentie aan of online presentatie van DIGIT-po en ontdek de voordelen.

Ontwikkeling DIGIT-po modules volledig op schema

Vrijwel alle modules van DIGIT-po staan online in de omgeving. Bekijk onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van alle modules waarmee je aan de slag kunt met je leerlingen.

 

Naar meer nieuws
Naar boven