Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Leren werken met Microsoft Teams

Wil je weten hoe je online kan samenwerken in Teams en wat je met deze applicatie kan? Bekijk dan onderstaande video. In deze video leggen we je alles uit over online vergaderen binnen het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft.

Leren werken met Microsoft Teams?

Instruct biedt nu tijdelijk gratis toegang tot de module aan jou, je collega’s en je studenten. Docenten en studenten leren in deze module werken met teams, online werken met en delen van bestanden en overige mogelijkheden in Microsoft Teams. Vraag hier kosteloos licenties aan voor jouw school voor de komende periode door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij ook de schoolnaam en om hoeveel studenten het ongeveer zal gaan. Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit goed in te richten.


Instruct helpt bij afstandsonderwijs

Door het coronavirus staat het onderwijs momenteel onder druk. Nu de scholen gesloten zijn, zijn de instellingen aan het puzzelen over hoe ze de lessen moeten inrichten om de voortzetting van het onderwijs te blijven garanderen. Instruct ondersteunt hierbij door te helpen met afstandsonderwijs. Lees het volledige artikel…

Mogelijk vind je deze artikelen ook interessant:


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Facebook.

Naar meer nieuws
Naar boven