Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Start jouw ontdekkingsreis met DIGIT-mbo!

Sta je voor de uitdaging om digitale geletterdheid een centrale rol te geven in het mbo? Met DIGIT-mbo bieden we de totaaloplossing die je zoekt. Met onze gratis proeflicentie krijg je een voorproefje van onze lesmethode, zodat je zelf kunt ervaren hoe DIGIT-mbo het verschil maakt.

Met DIGIT-mbo heb je:

  • volledige controle en sturing over klassen en studenten;
  • een moderne up-to-date leeromgeving;
  • een uitgebreid aanbod aan modules op mbo-niveau 1 t/m 4;
  • de keuze uit klassikaal onderwijs als thuisonderwijs.

DIGIT Mbo Modules

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale geletterdheid?

Vraag nu jouw gratis proeflicentie aan en laat je verrassen door de mogelijkheden van DIGIT-mbo!

Veelgestelde vragen

Je ontvangt na aanvraag binnen 2 werkdagen inloggegevens toegestuurd op het e-mailadres dat jij hebt opgegeven. Controleer voor de zekerheid ook altijd je spambox.

Een proeflicentie is kosteloos. We zullen dan ook nooit om betaalgegevens vragen bij de aanvraag van een proeflicentie.

De proeflicentie betreft een student licentie met beperkte rechten en beperkte toegang tot het lesmateriaal. Hierin zijn enkele voorbeelden van een aantal modules en lessen te zien, zodat je een beeld kunt vormen van de aangeboden lessen en de methode.

Het docentendashboard, instellingen en toetsen zijn niet zichtbaar met de proeflicentie.

Vanaf het moment dat je inloggegevens hebt ontvangen kun je 4 weken gebruikmaken van de proeflicentie.

Als je de methode wilt uitproberen met je studenten, kun je een pilot of proefperiode aanvragen. Neem hiervoor contact op met een adviseur via [email protected] o.v.v. aanvraag pilot/proefperiode.

In tegenstelling tot de proeflicentie, heb je tijdens de pilot/proefperiode wel toegang tot het docentendashboard, instellingen en toetsen.

Jouw collega’s kunnen met dezelfde inloggegevens gebruikmaken van de proeflicentie.

Onze adviseurs geven je graag meer advies en inzicht over de online omgeving via een videogesprek. Behoefte aan een demonstratie op locatie? Geef dat aan in het veld Opmerkingen in het formulier.

"Onze examencommissie heeft Instruct als officieel examenleverancier vastgesteld. De examens KDDV (Basis en Gevorderd) van DIGIT-mbo mogen zonder meer gebruikt worden."
- Docent, Techniek College Rotterdam
"Onze huisleverancier heeft nog steeds de meest bruikbare lesmethode. Het lesmateriaal is 24/7 beschikbaar en de studievoortgang is eenvoudig te volgen. Combineer dit met een aantal ijzersterke instructies en de student krijgt een meer dan gedegen basiskennis voor zijn of haar opleiding."
- Docent en coördinator ICT, Aventus College
"Ik vind de nieuwe omgeving lekker werken. Studenten zijn nu meer bezig met de inhoud van de leerstof. Ik kan met de geboden informatie over de voortgang snel individuele begeleiding geven."
- Docent Engineering, Curio
"Mijn complimenten voor de inhoud van de leeromgeving, daar ben ik erg over te spreken. Opdrachten vind ik goed opgebouwd en men leert ervan."
- Docent, Gilde opleidingen
"De module Digiveiligheid loopt als een trein! Ik krijg veel positieve reacties van de studenten. Ze gaan er gemotiveerd mee aan de slag."
- Docent Computervaardigheden, Aeres mbo
Naar boven