Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

DIGIT ontwikkelt al jaren succesvol lesmateriaal voor digitale geletterdheid in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het volwassenenonderwijs. Een team van gedreven en enthousiaste collega’s ontwikkelen het lesmateriaal in nauwe samenwerking met betrokken docenten. De lesmethoden worden continu doorontwikkeld om iedere keer weer een optimale bijdrage te leveren aan het digitaal onderwijs.

De DIGIT lesmethoden; DIGIT-po, DIGIT-vo, DIGIT-mbo, DIGIT-start en DIGIT-updater bevatten complete en losse onderdelen voor digiveiligheid, social media, computervaardigheid en informatica/ICT.

Hoger leerrendement

Goed onderwijs is adaptief, enthousiasmeert en motiveert leerlingen en studenten om zichzelf uit te dagen. Zij moeten daarom individuele aandacht krijgen bij vragen en moeilijkheden. De leerling en student wil goed en snel geholpen worden als dat nodig is. Het lesmateriaal van DIGIT is succesvol en levert betere resultaten op.

Digitaal overzicht

De docent heeft 100% digitaal overzicht op de voortgang van elke individuele leerling en student. Dit biedt ruimte voor gerichte en persoonlijke aandacht. De docent kan al tijdens het leerproces tijdig bijsturen en toewerken naar het te behalen niveau

Naar boven