Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Ontdek de mogelijkheden

DIGIT wordt breed toegepast in alle lagen van het onderwijs en is een toonaangevende online methode voor het aanleren van digitale geletterdheid en digitale vaardigheden. Met de proeflicentie krijg je toegang tot een selectie van de online omgeving en krijg je een goed beeld van het lesmateriaal. Ontdek belangrijke functionaliteiten in zowel het docentendashboard als de leeromgeving.

De voordelen van DIGIT:

  • Complete leerlijn om optimaal te leren;
  • Volledige controle en sturing over klassen en leerlingen/studenten/cursisten;
  • Eigen materiaal toe te voegen;
  • Moderne en up-to-date online leeromgeving;
  • Zelfstandig en klassikaal te volgen.

Veelgestelde vragen

Je ontvangt na aanvraag van een proeflicentie voor de methoden DIGIT-po, DIGIT-vo en DIGIT-mbo binnen 2 werkdagen inloggegevens toegestuurd op het e-mailadres dat jij hebt opgegeven. Controleer voor de zekerheid ook altijd je spambox.

Na aanvraag van een proeflicentie voor de methoden DIGIT-start en DIGIT-updater, neemt de adviseur contact met je op om je account in te richten.

Een proeflicentie is kosteloos. We zullen dan ook nooit om betaalgegevens vragen bij de aanvraag van een proeflicentie.

Vanaf het moment dat je inloggegevens hebt ontvangen kun je 4 weken gebruikmaken van de proeflicentie.

Jouw collega’s kunnen met dezelfde inloggegevens gebruikmaken van de proeflicentie.

Onze adviseurs geven je graag meer advies en inzicht over de online omgeving middels een productdemonstratie op locatie of een videogesprek. Geef in dat geval aan in het veld Opmerkingen wanneer en hoe laat het jou of jouw team het beste uitkomt.

"Kracht in het simpele"
- Leerkracht, OBS De Noordkaap
"De cursus vormt voor de vrouwen een basis waaruit zij zich verder kunnen en willen ontwikkelen in taal en het oriënteren op een opleiding. Om de belevingswereld van kinderen te begrijpen hebben wij hier ook aandacht aan gegeven. Zo weten zij nu ook waar hun kinderen zich mee bezighouden en kunnen ze meepraten uit eigen ervaring."
- Mede-oprichter, Stichting Vrouw
“De online escape room is een gave manier om een toets te maken! Ik heb deze met de leerlingen gedaan en het is een groot succes.”
- Docent, namens scholengroep SPON
"Onze examencommissie heeft Instruct als officieel examenleverancier vastgesteld. De examens KDDV (Basis en Gevorderd) van DIGIT-mbo mogen zonder meer gebruikt worden."
- Docent, Techniek College Rotterdam
"Onze huisleverancier heeft nog steeds de meest bruikbare lesmethode. Het lesmateriaal is 24/7 beschikbaar en de studievoortgang is eenvoudig te volgen. Combineer dit met een aantal ijzersterke instructies en de student krijgt een meer dan gedegen basiskennis voor zijn of haar opleiding."
- Docent, Cals College
"Onze huisleverancier heeft nog steeds de meest bruikbare lesmethode. Het lesmateriaal is 24/7 beschikbaar en de studievoortgang is eenvoudig te volgen. Combineer dit met een aantal ijzersterke instructies en de student krijgt een meer dan gedegen basiskennis voor zijn of haar opleiding."
- Docent en coördinator ICT, Aventus College
Naar boven