Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

Digitale geletterdheid op het mbo

DIGIT-mbo is dé portal voor het aanleren van digitale vaardigheden. Er zijn modules voor uiteenlopende onderwerpen als onder andere: Windows, Office, Google Docs, Internet en E-mail, Digiveiligheid, Social Media en Online Samenwerken.

DIGIT-mbo

Bereid studenten voor op een toekomst waarin digitale vaardigheden onmisbaar zijn. Tijdens hun (toekomstig) beroep wordt van hen verwacht dat zij goed om kunnen gaan met digitale technologie. Het is de taak van de school om studenten hierop voor te bereiden. De ervaring leert dat de implementatie van digitale vaardigheden beter slaagt wanneer het als apart vak wordt aangeboden.

Op zoek naar een complete methode voor het keuzedeel? Bekijk dan de informatie over KDDV (Keuzedeel Digitale Vaardigheden). Voor mbo niveau 1, entreeopleidingen en digitaal laaggeletterden bieden we de methode DIGIT-start.

Cursusmodules op verschillende niveaus:

De cursusmodules kunnen individueel gemaakt worden, op eigen tempo.

De modules zijn flexibel inzetbaar, je kunt zelf de ideale combinatie maken.

Online methode

Via het uitgebreide dashboard heb je optimale controle en sturing over de klassen. De student werkt via de leeromgeving online.

Direct starten met het aanleren van digitale vaardigheden? Alle tips en tricks vind je in dit whitepaper.

Hierin beschrijven we stap voor stap hoe je het vak digitale vaardigheden met een goede voorbereiding invoert op het mbo.

Voor meer informatie en prijzen

Productoverzicht

DIGIT-mbo kosteloos inzien

Proeflicentie aanvragen


Vrijblijvend kennismaken?
Neem deel aan onze online kennismaking.

Bekijk de agenda

Naar boven