Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Digitale geletterdheid op het mbo

Bereid studenten voor op een toekomst waarin digitale vaardigheden onmisbaar zijn. Tijdens hun (toekomstig) beroep wordt van hen verwacht dat zij goed om kunnen gaan met digitale technologie. Het is de taak van de school om studenten hierop voor te bereiden. De ervaring leert dat de implementatie van digitale vaardigheden beter slaagt wanneer het als apart vak wordt aangeboden.

DIGIT-mbo

DIGIT-mbo is dé portal voor het aanleren van digitale vaardigheden. Er zijn modules voor uiteenlopende onderwerpen als onder andere: Windows, Office, Google Docs, Internet en E-mail, Digiveiligheid, Social Media en Online Samenwerken.

Op zoek naar een complete methode voor het keuzedeel? Bekijk dan de informatie over KDDV (Keuzedeel Digitale Vaardigheden). Voor mbo niveau 1, entreeopleidingen en digitaal laaggeletterden bieden we de methode DIGIT-start.

Cursusmodules op verschillende niveaus:

De cursusmodules bieden de mogelijkheid voor individueel leren, op het tempo van de student. De modules bieden flexibiliteit, waardoor je als docent zelf de ideale combinatie kunt samenstellen.

Online methode

Studenten gebruiken de online leeromgeving van DIGIT-mbo, terwijl jij als docent vanuit het uitgebreide dashboard optimale controle en sturing hebt over de klassen en de voortgang van jouw studenten.

Direct starten met het aanleren van digitale vaardigheden? Alle tips en tricks vind je in dit whitepaper.

Hierin beschrijven we stap voor stap hoe je het vak digitale vaardigheden met een goede voorbereiding invoert op het mbo.

Voor meer informatie en prijzen

Productoverzicht

DIGIT-mbo kosteloos inzien

Proeflicentie aanvragen


Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over DIGIT-mbo?

Maak vrijblijvend kennis!

Plan hier je afspraak

Naar boven