Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

Ontdek de mogelijkheden

Met het cursusmateriaal van DIGIT-updater zorg je ervoor dat jij en je collega-docenten bijblijven en professionaliseren op het gebied van digitale vaardigheden. Met de proeflicentie heb je toegang tot een selectie van de online leeromgeving en krijg je een goed beeld van het lesmateriaal speciaal ontwikkeld voor docenten po, vo en het mbo.

Met DIGIT-updater heb je:

  • lesmateriaal afgestemd op de onderwijspraktijk;
  • inzicht in je/de onderwijsbehoefte door een adaptieve 0-meting;
  • een uitstekende voorbereiding op het lesgeven met DIGIT;
  • een DIGIT certificaat in handen na succesvol afronden.

Veelgestelde vragen

De adviseur neemt persoonlijk contact met je op voor de inloggegevens.

Een proeflicentie is kosteloos. We zullen dan ook nooit om betaalgegevens vragen bij de aanvraag van een proeflicentie.

De proeflicentie betreft een licentie met beperkte rechten en beperkte toegang tot het lesmateriaal. Hierin zijn enkele voorbeelden van een aantal modules en lessen te zien, zodat je een beeld kunt vormen van de aangeboden lessen en de methode.

Het docentendashboard, instellingen en toetsen zijn niet zichtbaar met een proeflicentie.

Vanaf het moment dat je inloggegevens hebt ontvangen kun je 4 weken gebruikmaken van de proeflicentie.

Als je de methode wilt uitproberen met je leerlingen, kun je een pilot of proefperiode aanvragen. Neem hiervoor contact op met een adviseur via [email protected] o.v.v. aanvraag pilot/proefperiode.

In tegenstelling tot de proeflicentie, heb je tijdens de pilot/proefperiode wel toegang tot het docentendashboard, instellingen en toetsen.

Jouw collega’s kunnen met dezelfde inloggegevens gebruikmaken van de proeflicentie.

Onze adviseurs geven je graag meer advies en inzicht over de online omgeving via een videogesprek. Behoefte aan een demonstratie op locatie? Geef gewenste dag + tijd aan in het veld Opmerkingen in bovenstaand formulier.

"DIGIT-updater 'dwingt' ons om onze eigen vaardigheden uit te breiden. De drempel voor het overbrengen naar onze leerlingen wordt verlaagd en we kunnen zelf ook beter met bepaalde programma's uit de voeten. Een aantal collega's zijn nu ook gestart met de verdiepingsmodules. Een mooie toevoeging, want je bent op het gebied van digitale vaardigheden nooit uitgeleerd!"
- Leerkracht, BS De Piramide Deurne
Naar boven