Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
Digitale geletterdheid in het basisonderwijs

Het whitepaper ‘Digitale geletterdheid, hoe doe je dat in het basisonderwijs?’ is nu te downloaden.

Whitepaper digitale geletterdheid in het basisonderwijs In dit document beschrijven we stap voor stap hoe je digitale geletterdheid met een goede voorbereiding invoert in het basisonderwijs. Hierin behandelen we een aantal praktische adviezen en aandachtspunten. Het document bevat een implementatieplan plus een visie en je vindt daarnaast ook voorbeeld leerlijnen digitale geletterdheid.

Het whitepaper voorziet je van implementatietips, praktische adviezen en aandachtspunten om digitale geletterdheid een succes te maken op jouw basisschool.

Download het whitepaper hier
Digitale Geletterdheid, hoe doe je dat in het basisonderwijs. Tips voor implementatie.

DIGIT-vo is sinds 2016 beschikbaar en wordt aangeboden op meer dan 400 scholen in het voortgezet onderwijs. De methode sluit aan op de komende curriculum-wijziging, waarin digitale geletterdheid als nieuw leergebied wordt toegevoegd.

DIGIT-po is sinds mei 2020 beschikbaar. De methode sluit aan op de komende curriculum-wijziging, waarin digitale geletterdheid als nieuw leergebied wordt toegevoegd.

Meer weten over digitale geletterdheid?

Op woensdag 25 november organiseren wij de online conferentie Digitale Geletterdheid. Dit evenement is speciaal voor docenten werkzaam in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs die meer willen weten over digitale geletterdheid.

BEKIJK HET PROGRAMMA

 

Naar meer nieuws
Naar boven