Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
DIGIT digitale geletterdheid voortgezet onderwijs

De maatschappij vraagt om digitale vaardigen. Nu is meer dan ooit  duidelijk geworden hoe belangrijk het is om digitale geletterdheid een vaste plek te geven in het huidige onderwijs. DIGIT biedt scholen de kans leerlingen en studenten de benodigde digitale vaardigheden aan te leren. Als kers op de taart kunnen zij een, nieuw ontworpen, DIGIT certificaat behalen als bewijs van hun digitale skills.

NIEUW DESIGN DIGIT CERTIFICAAT

Met trots presenteren wij het nieuwe DIGIT certificaat. Het design heeft een frisse, moderne uitstraling dat goed aansluit bij de online methode DIGIT voor digitale geletterdheid. Het certificaat is per 24 augustus beschikbaar in de docentenomgeving voor docenten die lesgeven met DIGIT.

BEWIJS VAN AFRONDING

Het DIGIT certificaat is beschikbaar voor leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en studenten in het mbo. Hiermee bewijst een leerling/student dat hij voldoende digitaal geletterd/vaardig is en veilig, bewust en efficiënt om kan gaan met diverse digitale toepassingen.

DIGIT-vo certificaatDIGIT-mbo certificaat

 

 

 

 

 

 

 

DIGIPLOMAVoor het basisonderwijs is er het DIGIPLOMA. Hiermee tonen leerlingen aan dat ze zelfstandig problemen op kunnen lossen die met hetdagelijks gebruik van digitale toepassingen te maken hebben.

Hoe leuk is het om leerlingen en studenten als afsluiting van de methode een officieel DIGIT certificaat of DIGIPLOMA te overhandigen, als bewijs van hun digitale kennis en vaardigheid!

Indien gewenst, kan een docent er ook voor kiezen om per subdomein een digitaal certificaat uit te draaien.

ONVOLDOENDE DIGIVAARDIG?

De integratie van de methode DIGIT in het onderwijs is dé oplossing voor het gebrek aan digitale vaardigheden. Geef de leerlingen en / studenten een goede toekomst in deze digitale samenleving. Neem contact met ons op of vraag direct een proeflicentieaan.

Meer lezen over de implementatie van digitale geletterdheid? Lees het whitepaper Digitale geletterdheid, hoe doe je dat?


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Naar meer nieuws
Naar boven