Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Afgelopen week heeft DIGIT haar eerste keurmerk DIGI-proof voor digitale geletterdheid gelanceerd. Daarmee kunnen scholen die gebruikmaken van DIGIT-po of DIGIT-vo laten zien dat ze goed op weg zijn met digitale geletterdheid. De NESTAS scholengroep en het Stedelijk Dalton Lyceum mochten het keurmerk als eerste in ontvangst nemen.

22 basisscholen DIGI-proof!

Ons team heeft een bezoekje gebracht aan de John F. Kennedyschool in Dordrecht waar Remco van der Sluis, ICT-coördinator van de NESTAS Scholengroep ons stond op te wachten. Met trots heeft hij namens alle 22 scholen het keurmerk in ontvangst genomen. Zij zijn met drie sterren volledig DIGI-proof en mogen dan ook het keurmerk aan iedereen laten zien!

“We zijn er trots op dat we met bijna 5000 leerlingen in de scholengemeenschap dit voor elkaar hebben gekregen en dit keurmerk mogen dragen”

– Remco van der Sluis, ICT-coördinator – NESTAS scholengroep

Eerste VO-school DIGI-proof!

Ook brachten wij een bezoek aan het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht. Jeroen Bouman, Staflid Onderwijs & ICT heeft de afgelopen 2 jaar de uitdaging gekregen het ICT-landschap dichter bij de mens te brengen. In dit geval de docenten en leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum en het resultaat mag er wezen. Vereerd en trots voelen zij zich dat ze als school het DIGI-proof keurmerk mogen dragen!

“Een mooie bekroning op het gedane werk en een stimulans om zo door te gaan.”

– Jeroen Bouman, Staflid Onderwijs & ICT – Stedelijk Dalton Lyceum, Dordrecht

Interesse?

Maakt jouw school gebruik van DIGIT en denk jij dat jouw school goed op weg is met digitale geletterdheid? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie over het DIGI-proof keurmerk.

Lees verder

Meer weten over DIGIT

Wil je meer weten over DIGIT, dé lesmethode voor digitale geletterdheid in het onderwijs?

DIGIT-po

DIGIT-vo

 

Naar meer nieuws
Naar boven