Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Innovators MBO Academy

Woensdag 16 november vond de eerste INNOVATORS MBO Academy plaats bij DeFabrique in Utrecht. We kijken terug op een zéér geslaagd evenement voor het mbo en zijn van plan dit volgend jaar weer te organiseren. Ben jij er volgend jaar ook bij? 

Sneak preview INNOVATORS MBO Academy

Bekijk de aftermovie en krijg een sneak preview van wat jou en je collega’s volgend jaar te wachten staat.

Gevarieerd programma

Deze INNOVATORS Academy bestond uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. Docent – programmamaker – journalist en strijder voor gelijke kansen Karim Amghar trapte de Academy af met zijn inspirerende en verhelderende keynote over de onbewuste vooroordelen en kansen(on)gelijkheid binnen het mbo. Gevolgd door diverse workshops en methodepresentaties door experts uit het vakgebied. Als afsluiting gaf theatergroep De Speld een hilarische show weg en reikten zij op een manier zoals alleen De Speld dat kan, De Gouden Tapir 2022 uit aan mbo-docent Jan van Houtum. Kortom, een dag die je niet wilde missen.

We hopen dat onze deelnemers de INNOVATORS Academy als inspirerend, leerzaam en innoverend hebben ervaren.

Terugblik foto’s

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Frans Peeters. Benieuwd naar alle beelden van de dag? Klik op onderstaande button.

Foto’s door Frans Peeters

INNOVATORS MBO Academy 2023

De datum voor de volgende editie wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd deze pagina in de gaten.

Naar meer nieuws
Naar boven