Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Stageplek Marketing

Succes Maarten, hallo nieuwe stageplek

Het einde van het schooljaar nadert en komt er ook een einde aan de stageperiode van onze stagiair Maarten van Sprang. Hierdoor is er een stageplek marketing beschikbaar gekomen op onze afdeling marketing. Ben jij 3e-jaars mbo-student en op zoek naar een stage? Reageer dan op de vacature en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

 

Ervaring Maarten

“Tijdens mijn stage bij Instruct heb ik veel dingen geleerd. Ik heb van alles mogen meemaken van diverse werkzaamheden op kantoor tot bijeenkomsten en van het afnemen van interviews tot het bijwonen van beurzen. Deze variatie maakte elke dag weer anders en dat maakte mijn stageperiode erg leuk. Ik werkte in een gezellig team waar ik al mijn vragen kwijt kon. Ik heb leuke opdrachten mogen uitvoeren. Wellicht komen deze skills later in het vak als Marketeer goed van pas. Zo mocht ik bijvoorbeeld interviews afnemen voor het rubriek ‘Uitgewerkt’. Ik ben dan ook altijd met plezier naar mijn stage gegaan.

Instruct maakt veel ontwikkelingen door en je krijgt alles mee. Je wordt behandeld als een volwaardig collega en krijgt hulp waar nodig. Helaas, mijn stageperiode zit er alweer op. Maar… dit betekent wel dat er vanaf september 2022 weer een hele mooie stageplek marketing vrij komt! Ik wens de nieuwe stagiair dan ook veel succes!” – Maarten van Sprang

Over ons

Instruct is een educatie uitgeverij die al ruim 30 jaar lesmethoden voor typevaardigheid, digitale geletterdheid, digitale vaardigheden, informatica, taal en rekenen ontwikkelt. Dat doen we voor po, vo, mbo en volwassenenonderwijs. We streven naar verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Onze methoden worden volledig digitaal aangeboden.

Wij staan bekend om onze goede relaties met de klant en combineren hoge kwaliteit met persoonlijke service; klanten kennen ons bij voornaam en kunnen altijd een beroep op ons doen.  Als stagiair maak je deel uit van onze groeiende, open en informele organisatie met ruim 25 resultaatgerichte medewerkers.

Is jouw interesse gewekt? Bekijk de vacature en reageer snel!


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIN en Facebook.

Naar meer nieuws
Naar boven