Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Werk mee aan DIGIT-po

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die zich graag inzetten voor de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal voor de onderbouw in het basisonderwijs. Werk jij straks mee aan DIGIT-po? 

DIGIT wordt ontwikkeld voor en door leerkrachten en docenten die een voorliefde hebben voor het toepassen van, en experimenteren met ICT. Het is precies deze betrokkenheid en passie wat onze methoden voor digitale geletterdheid tot een succes maken. Inmiddels gebruiken meer dan 500 scholen succesvol DIGIT. Om de kwaliteit en actualiteit van de methoden te garanderen werken we, in samenwerking met scholen, continu aan de doorontwikkeling ervan.

Digitale geletterdheid voor de onderbouw

De methode DIGIT-po, digitale geletterdheid voor het basisonderwijs is onze nieuwste aanwinst bij de DIGIT-familie. Op dit moment is DIGIT-po beschikbaar voor de bovenbouw van groep 5 tot en met 8. De volgende stap is het ontwikkelen van lesmateriaal voor de onderbouw voor een naadloze aansluiting naar de bovenbouw.

Iets voor jou?

Ben jij die bevlogen, creatieve leerkracht die graag gebruik maakt van digitale technologie in het klaslokaal? Sta (of: stond) je met veel plezier voor de klas in de onderbouw en heb je leuke lesideeën waar wij iets mee moeten doen? Lever een bijdrage aan beter onderwijs door samen met ons lesmateriaal te ontwikkelen voor DIGIT-po.

Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Stuur je reactie en motivatie o.v.v. Werk mee aan DIGIT-po naar:

[email protected]

 

 

Naar meer nieuws
Naar boven