Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Wil je je klaslokaal verfraaien met inspirerende en leerzame posters? Vraag dan nu gratis onze DIGIT-posters aan! 

Ontdek onze collectie posters met het thema ‘digitale geletterdheid’. Deze posters zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze dagen ook uit tot interessante discussies in de klas. Met een formaat van A2 formaat (420 mm x 594 mm) zijn ze perfect voor elke klasomgeving.

Basisonderwijs-posters

Laat kinderen dromen over de toekomst met onze posters van DIGIT-po. In totaal bevat deze posterserie vier posters, maar je kan ze ook los bestellen!

Aanvragen

Ben jij thuis in de digitale wereld?

Onze zoekplaat is ideaal om klassikaal te behandelen en zo spelenderwijs hun kennis van de digitale wereld te testen.

Aanvragen

Hoe digitaal geletterd ben jij?

Veel jongeren leven in de digitale wereld en beschouwen dit als vanzelfsprekend. Toch is het belangrijk om af en toe bewust stil te staan bij belangrijke vragen over online privacy en digitale media met onze reflectieposter. 

Aanvragen

"Met DIGIT-po kregen we de gelegenheid om digitale geletterdheid structureel en planmatig op te pakken"
- ICT-coördinator, Kids College Wilnis
"We zijn er trots op dat we met bijna 5000 leerlingen in de scholengemeenschap dit voor elkaar hebben gekregen en dit keurmerk mogen dragen"
- ICT-coördinator, NESTAS scholengroep
"DIGIT-updater 'dwingt' ons om onze eigen vaardigheden uit te breiden. De drempel voor het overbrengen naar onze leerlingen wordt verlaagd en we kunnen zelf ook beter met bepaalde programma's uit de voeten. Een aantal collega's zijn nu ook gestart met de verdiepingsmodules. Een mooie toevoeging, want je bent op het gebied van digitale vaardigheden nooit uitgeleerd!"
- Leerkracht, BS De Piramide Deurne
"De leerlingen moesten in het begin wennen aan de methode, maar ze worden steeds handiger in het gebruik van de computer, dus dit gaat nu veel beter!"
- Leerkracht, CBS Prins Willem Alexander
"Kracht in het simpele"
- Leerkracht, OBS De Noordkaap
“De online escape room is een gave manier om een toets te maken! Ik heb deze met de leerlingen gedaan en het is een groot succes.”
- Docent, namens scholengroep SPON
"Ik ben begonnen met Mediawijsheid in DIGIT-po. Wij zijn echt super enthousiast! We vinden dat er een mooie opbouw inzit."
- Leerkracht, CBS De Arke
"Wat een heerlijkheid dat leerlingen gewoon op hun eigen tempo kunnen werken met DIGIT. Ook fijn dat ze pas naar het volgende onderdeel kunnen gaan nadat ze alle oefeningen hebben gemaakt."
- Leerkracht, CBS De Stelle
Naar boven