Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Start jouw ontdekkingsreis met DIGIT-mbo!

Met de module Digitaal burgerschap van DIGIT-mbo werken studenten toe naar het creëren van een zelfbewuste digitale identiteit en het versterken van hun digitale vaardigheden in een online informatiesamenleving. Met onze gratis proeflicentie krijg je een voorproefje van onze module, zodat je zelf kunt ervaren hoe DIGIT het verschil maakt.

Met DIGIT-mbo heb je:

  • volledige controle en sturing over klassen en studenten;
  • een moderne up-to-date leeromgeving;
  • een uitgebreid aanbod van mbo-niveau 2, 3 en 4;
  • de keuze uit klassikaal als thuisonderwijs;

Klaar om de volgende stap te zetten naar Digitaal burgerschap?

Vraag nu jouw gratis proeflicentie en laat je verrassen door de mogelijkheden van DIGIT-mbo!

"Onze examencommissie heeft Instruct als officieel examenleverancier vastgesteld. De examens KDDV (Basis en Gevorderd) van DIGIT-mbo mogen zonder meer gebruikt worden."
- Docent, Techniek College Rotterdam
"Onze huisleverancier heeft nog steeds de meest bruikbare lesmethode. Het lesmateriaal is 24/7 beschikbaar en de studievoortgang is eenvoudig te volgen. Combineer dit met een aantal ijzersterke instructies en de student krijgt een meer dan gedegen basiskennis voor zijn of haar opleiding."
- Docent en coördinator ICT, Aventus College
"Mijn complimenten voor de inhoud van de leeromgeving, daar ben ik erg over te spreken. Opdrachten vind ik goed opgebouwd en men leert ervan."
- Docent, Gilde opleidingen
"Ik vind de nieuwe omgeving lekker werken. Studenten zijn nu meer bezig met de inhoud van de leerstof. Ik kan met de geboden informatie over de voortgang snel individuele begeleiding geven."
- Docent Engineering, Curio
Naar boven