Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Vorige week heeft DIGIT weer een DIGI-proof keurmerk mogen uitreiken voor digitale geletterdheid. Ons team heeft een bezoekje gebracht aan het Kids College in Wilnis.

Kids College is een kleinschalige Christelijke basisschool. Wij hebben dit bezoek gebracht om het DIGI-proof keurmerk aan deze school te overhandigen. Zij hebben laten zien dat ze goed op weg zijn met digitale geletterdheid en dat ze dit keurmerk verdienen. Jan de Bruin, leerkracht techniek en digitale geletterdheid mocht het keurmerk in ontvangst nemen samen met de kinderen van de school. Hij is super trots dat hij dit samen met de leerlingen bereikt heeft. Ook Kids College is nu volledig DIGI-proof en dat mogen ze nu aan iedereen laten zien!

“Ik had dit niet alleen gekund. De kinderen doen super goed mee met alle leuke dingen die DIGIT te bieden heeft en daarom hebben zij deze 3 sterren verdiend”

– Jan de Bruin, docent techniek en digitale geletterdheid – Kids College

 

Bekijk de video van de officiële overhandiging aan het Kids College.

Wat is het DIGI-proof keurmerk

Digitale geletterdheid bij leerlingen én docent is één van de ambities van het onderwijs. Met het DIGI-proof keurmerk kunnen scholen die gebruikmaken van DIGIT-po of DIGIT-vo laten zien dat ze goed op weg zijn met digitale geletterdheid en dat de betreffende school de leerlingen voorbereid op een digitaal geletterde toekomst.

Interesse?

Maakt jouw school gebruik van DIGIT en denk jij dat jouw school goed op weg is met digitale geletterdheid? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie over het DIGI-proof keurmerk.

Lees verder

 

Meer weten over DIGIT

Wil je meer weten over DIGIT, dé lesmethode voor digitale geletterdheid in het onderwijs?

Voor het basisonderwijs

DIGIT-po

 

Voor het voortgezet onderwijs

DIGIT-vo

Naar meer nieuws
Naar boven