Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

De conferentie heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Donderdagmiddag 11 februari organiseert Instruct een online conferentie voor het middelbaar beroepsonderwijs. De conferentie is dé plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en directie in het mbo die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en recente vernieuwingen in het onderwijs.

Online mbo conferentie

Laat je informeren en inspireren over diverse onderwerpen rondom het thema Leren op afstand. Je kunt je tevens verdiepen in de mogelijkheden die die digitale lesmethoden van Instruct bieden voor het mbo. De conferentie is volledig online te volgen, ideaal toch?!

Programma

Donderdag 11 februari | 14:00 – 16:15 uur

Het middagprogramma bestaat uit plenaire en parallelle kennissessies en workshops. Bepaal zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren of ga in gesprek met andere deelnemers.

Bekijk het volledige programma en lees meer over de sprekers.

PROGRAMMA

Iets voor je collega’s?

Ken je een of meer collega’s die hier bij moeten zijn? Nodig ze hiervoor uit per e-mail met onderstaande button. Deelname aan de mbo conferentie op is kosteloos en vanachter je computer online te volgen.

Meld je aan!

De eerste 200 deelnemers ontvangen een deelnamepakket door de brievenbus met daarin nuttige informatie, snacks en goodies, dus wees er snel bij en meld je aan.

De conferentie heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Naar meer nieuws
Naar boven