Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Uitgeverij Instruct Salon Du Livre 2023

Een internationale conferentie dat experts, professionals en enthousiastelingen uit het vakgebied van informatica en technologie samenbrengt. 

Als uitgever van digitale lesmethoden en voorloper van onderwijsinnovatie hebben wij de unieke kans gehad om SIEL Rabat 2023 te bezoeken. Onze collega Hafida Makioui is naar deze inspirerende conferentie afgereisd en heeft nieuwe mogelijkheden verkend die van invloed kunnen zijn op de toekomst van het onderwijs in Marokko. Daarnaast zijn er talloze ideeën uitgewisseld met internationale onderwijsprofessionals en heeft zij waardevolle inzichten verkregen van brancheleiders op het gebied van informatica en technologie. Kortom, een waardevol bezoek en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers!

Cultuurversterking en onderwijsstimulatie in Marokko

Het bevorderen van boeken en culturele industrieën vormt een uitdagende taak binnen het ambitieuze ontwikkelingsprogramma dat het Koninkrijk Marokko onderneemt onder de verlichte leiding van Zijne Majesteit Koning MOHAMMED VI.

In dit kader hecht de Marokkaanse regering groot belang aan alle aspecten van de cultuur van het land. Diverse strategieën worden ingezet om enerzijds de basis te leggen voor een samenleving die gericht is op kennis en wetenschap, en anderzijds om de culturele aanwezigheid van Marokko zowel nationaal als internationaal te versterken.

De beurs is bezocht namens o.a. Uitgeverij instruct als onderdeel van de onderwijs INNOVATORS.

INNOVATORS in het onderwijs

Naar meer nieuws
Naar boven