Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Digitale vaardigheden zijn in vrijwel alle beroepen noodzakelijk, daarom hebben wij lesmateriaal voor allerlei niveaus en opleidingen. Naast het uitgebreide lesmateriaal voor digitale vaardigheden in DIGIT-mbo, bieden wij ook lesmateriaal aan dat specifiek gericht is op bepaalde beroepen.

Elke student moet aan het einde van de studie de kennis hebben en vaardigheden beheersen die beschreven staan in het kwalificatiedossier en keuzedeel. Het beheersen van digitale vaardigheden zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Kosteloos inzien?

Proeflicentie aanvragen

Business Services

Om deze digitale competenties te versterken, bieden we beroepsspecifiek lesmateriaal aan dat aansluit bij het kwalificatiedossier Business Services. Dit kwalificatiedossier beschrijft zes uitstroomprofielen, elk uitstroomprofiel met eigen digitale vaardigheden.

Voor elk van deze profielen is specifiek lesmateriaal beschikbaar, dat bestaat uit modules met de basiskennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor de opleiding, en er zijn praktijkgerichte opdrachten.Hiermee worden studenten goed voorbereid op de digitale taken in hun toekomstige carrière.

Modules

Het lesmateriaal bestaat uit een basispakket met compacte modules, waarmee de basiscomputervaardigheden worden aangeleerd, die voor elk profiel nodig zijn. Daarnaast zijn er aansluitende modules beschikbaar die specifiek passen bij het gekozen profiel, bijvoorbeeld Outlook voor administratieve en secretariële beroepen en Excel gevorderd.

Per profiel zijn er één of meerdere projecten beschikbaar gericht op de beroepspraktijk.

Studenten hebben de vrijheid om hun eigen leertraject vorm te geven door een combinatie te kiezen van modules en praktijkopdrachten.

Business Services Modules 2022
Klik om te vergroten

Integratie van digitale vaardigheden in de les

Met dit lesmateriaal zijn studenten goed voorbereid op hun stage en toekomstige beroep. Deze lessen en opdrachten kunnen eenvoudig worden opgenomen in de bestaande lesprogramma’s.

De voordelen van DIGIT

  • Complete leerlijn om optimaal te leren;
  • Volledige controle en sturing over klassen en studenten;
  • Eigen materiaal toe te voegen;
  • Moderne en up-to-date online leeromgeving;
  • Zelfstandig en klassikaal te volgen.

Voor meer informatie en prijzen

Productoverzicht

Kosteloos inzien?

Proeflicentie aanvragen

Naar boven