Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

In het basisonderwijs leggen kinderen een goede basis voor de rest van hun leven. Het omgaan met computers hoort daar vandaag de dag natuurlijk helemaal bij. Digitale geletterdheid is dan ook niet meer weg te denken in het curriculum. Eén van die onderdelen is ICT vaardigheden voor het basisonderwijs (PO); een domein waarin de basiskennis van ICT wordt bijgebracht.

Leerlingen leren in dit domein álles over het efficiënt gebruiken van computers, tablets en andere mobiele apparaten. Met lesmateriaal waarin kinderen spelenderwijs hun algemene ICT kennis wordt bijgebracht en meer leren over tekstverwerken met Word of Google Docs, Presenteren met PowerPoint, Prezi en/of Google Presentaties, internet en e-mail leggen ze een goede basis voor de toekomst.

ICT basisvaardigheden voor het basisonderwijs

ICT basisvaardigheden legt een brede basis voor het efficiënt gebruik van computers, tablets en mobiele apparaten Het domein bevat het volgende lesmateriaal: Algemene ICT kennis & vaardigheden, Tekstverwerken met Word of Google Docs, Presenteren met PowerPoint, Prezi en/of Google Presentaties, Internet en e-mail.

Preview lessen onderbouw

Preview lessen bovenbouw

De voordelen van DIGIT

  • Complete leerlijn om optimaal te leren;
  • Volledige controle en sturing over klassen en leerlingen;
  • Eigen materiaal toe te voegen;
  • Moderne en up-to-date online leeromgeving;
  • Zelfstandig en klassikaal te volgen.

Kosteloos inzien?

Proeflicentie aanvragen

Naar boven