Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard

Een online bestelling hier, een online betaling daar. Tegenwoordig gaat veel digitaal. De snelheid waarmee dit zich ontwikkelt is bijna niet bij te houden. Het verschil met vroeger is dan ook groot. Om bewustwording te creëren bij leerlingen over geld (wat het betekent, wat je ermee kunt en hoe het is ontstaan) is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Kosteloos inzien?

Proeflicentie aanvragen

Dit leren je leerlingen

De module digitale economie is ontwikkeld voor de bovenbouw (groep 7/8). In deze module leren leerlingen over het ontstaan van geld, over de verschillende soorten betaalmiddelen en over de ontwikkeling van geld. Verder leren ze wat economie betekent en wat hun aandeel daarin is. Tot slot gaan we in op de ontwikkelingen in de toekomst.

Voor de leerkracht

Wanneer je als leerkracht nog geen kennis hebt van de onderwerpen, dan kun je eenvoudig de module zelf eerst doornemen. Je gaat dan goed voorbereid de lessen in en je leert er zelf wellicht ook nog van!

Preview lessen

De voordelen van DIGIT

  • Complete leerlijn om optimaal te leren;
  • Volledige controle en sturing over klassen en leerlingen;
  • Eigen materiaal toe te voegen;
  • Moderne en up-to-date online leeromgeving;
  • Zelfstandig en klassikaal te volgen.

Kosteloos inzien?

Proeflicentie aanvragen

Vrijblijvend kennismaken?
Neem deel aan onze online kennismaking.

Bekijk de agenda

Ontdek alle andere domeinen van DIGIT-po

"De leerlingen moesten in het begin wennen aan de methode, maar ze worden steeds handiger in het gebruik van de computer, dus dit gaat nu veel beter!"
- Leerkracht, CBS Prins Willem Alexander
"Kracht in het simpele"
- Leerkracht, OBS De Noordkaap
"Ik ben begonnen met Mediawijsheid in DIGIT-po. Wij zijn echt super enthousiast! We vinden dat er een mooie opbouw inzit."
- Leerkracht, CBS De Arke
"Ik ben erg enthousiast! Wat een heerlijkheid dat ze gewoon op hun eigen tempo aan de slag kunnen. Ook fijn dat ze pas verder kunnen naar het volgende onderdeel als ze alle oefeningen hebben gemaakt."
- dvb-pckids.nl, CBS De Stelle
Naar boven