Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
DIGIT escape room

Weten jouw leerlingen straks te ontsnappen uit de digitale escape room van DIGIT? In het nieuwe schooljaar worden DIGIT-po en DIGIT-vo uitgebreid met een heuse online escape room. Leerlingen maken spelenderwijs kennis met de vier domeinen van digitale geletterdheid. De DIGIT escape room daagt uit, motiveert en zorgt vooral voor heel veel speelplezier!

DIGIT escape room

DIGIT escape room Slaag erin te ontsnappen door het mysterie binnen op te lossen. Deze interactieve ‘point-and-click game’ laat leerlingen door middel van storytelling en spelelementen kennismaken met de vier domeinen van digitale geletterdheid. Onder tijdsdruk zullen leerlingen raadsels en puzzels moeten oplossen om aanwijzingen te vinden die helpen het mysterie op te lossen.

Het mysterie

Los het mysterie op en ontsnap! Binnenkort maken we bekend welk mysterie de leerlingen moeten oplossen om deze interactieve online puzzel te ontrafelen.

21st century skills

De escape room besteedt ook aandacht aan andere 21ste century skills zoals:

  • Creatief denken
  • Probleem oplossen
  • Samenwerken

Perfect als je leerlingen nieuw zijn met digitale geletterdheid of juist ter afwisseling van de lessen.

DIGIT voor het onderwijs

De methode DIGIT is er voor het basisonderwijs, voorgezet onderwijs, het mbo, en leerkrachten. DIGIT helpt leerlingen en leerkrachten om digitaal geletterd te worden. Meer weten?


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Naar meer nieuws
Naar boven