Compleet aanbod voor Digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Ontmoet onze topper Hafida 1

Naam: Hafida
Functie: Salesmanager
Werkzaam sinds: Ruim 3 jaar in dienst, sinds 2019.


Hoi Hafida, wat houdt je werk precies in? 

Ontmoet onze topper Hafida

Mijn taken zijn heel divers. Ik denk mee op strategisch vlak en ben betrokken van strategie tot aftersales, dit vertaal ik naar het team toe. Het is van belang om het team te ondersteunen en aan te sturen/coachen om de gewenste team doelstelling te behalen. Mijn dagen kun je niet echt in een gemiddelde uitdrukken. De ene dag is de ander niet. Zo heb je een dag vol vergaderingen en dan weer een dag met alleen gesprekken met teamleden of het ondersteunen van de adviseurs. En zo heb je dagen dat je buiten kantoor bent in gesprek met schoolbesturen en directie. Heel gevarieerd en lekker druk en daar hou ik van.

Kan jij je 1e werkdag nog herinneren? Zo ja, wat mocht je doen?
Het was een warme ontvangst dat viel mij toen al op. Iedereen was zeer behulpzaam.

Wat vind je tot nu toe het allerleukste aan je werk?
Binnen onze organisatie is er ruimte om het maximale eruit te halen en groot denken/dromen is niet vreemd. Dit maakt dat elk gegeven kans uitgefilterd kan worden tot meerdere grote kansen. Het allerleukste is vooral het creëren van mogelijkheden binnen wat lijkt op een onmogelijke situatie.

Wat is je grootste blunder ooit op kantoor?

Ik was net in dienst, nog geen week om precies te zijn en werd uitgenodigd voor een team uitje. Ik had nog niet met alle collega’s kennis gemaakt. We gingen met de elektrische steps een tour doen. Tijdens de eerste 100m op de step ben ik keihard gevallen. Iedereen wist meteen wie ik was. Voorstellen was niet meer nodig.

Waarom ben je trots op je werk? 
Je draagt bij aan het verbeteren van onderwijs al is het klein via de mooie methodes die wij aanbieden.

Ontmoet Onze Topper Hafida 3

Hoe vind je het om hybride te werken?

Geweldig. Op kantoor kom ik zelden aan het wegwerken van mijn mail. Thuis kan ik daar makkelijker tijd voor maken.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Ik heb geen favoriet gespreksonderwerp, ik praat graag over van alles en nog wat.

Een vraag van je collega: “Met welke collega zou je een werkdag willen ruilen en waarom?”

Uit nieuwsgierigheid zou ik wel een keer met een ontwikkelaar willen ruilen. Puur omdat vooral ik benieuwd ben naar hoe zij tot een methode komen (ideeën en uitdagingen)

Heb je een vraag voor de volgende topper?

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag het maximale (voldoening) uit je werk haalt?”


Lees het verhaal van onze volgende topper

Adriaan Gijssen
Ontwikkelaar Fundament

Mark van den Bos
Adviseur / Ontwikkelaar DIGIT-po

Jolien de Waard
Redacteur en ontwikkelaar

Naar boven