Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Schoolkracht

School- en onderwijsontwikkeling is essentieel voor de onderwijskwaliteit. Tot en met 15 januari 2021 kunnen scholen gebruikmaken van de regeling SCHOOLKRACHT ter ondersteuning van de professionalisering en ontwikkeling voor digitale vaardigheden van schoolleiders en leerkrachten in het voortgezet onderwijs. Er is in totaal € 5 miljoen beschikbaar voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

SCHOOLKRACHT

Schoolleiders en leraren vinden niet altijd tijd, budget en focus om verander- en verbeterideeën uit te werken en/of uit te voeren. De subsidieregeling wil het onderwijs ondersteunen met hun ontwikkeling. Zodat scholen, lerende professionele organisaties worden én blijven en duurzame schoolontwikkeling in het funderend onderwijs wordt versterkt. Per school kan er maximaal € 30.000 per vestiging worden aangevraagd. Scholen met meerdere vestigingen moeten daarom overleggen welke vestiging de aanvraag gaat indienen. De subsidie moet worden besteed van maart 2021 tot en met augustus 2022. 

AANVRAAGPERIODE

Van 25 november tot en met 15 januari 2021 kun je subsidie aanvragen. Wacht niet tot het laatste moment met het aanvragen. Aanvragen die na 15 januari worden ingediend, worden afgewezen. Voor de voorwaarden, klik hier.

Proeflicentie aanvragen

Met het toenemen van de aandacht voor digitale geletterdheid voor de leerling krijgen wij steeds meer signalen dat er onder docenten ook behoefte is om zelf digitaal geletterd te worden. De methode DIGIT-updater is ontwikkeld om de digitale geletterdheid van leerkrachten in het basisonderwijs en docenten in het voortgezet onderwijs te verbeteren. Meer over DIGIT-updater.

PROEFLICENTIE

Naar meer nieuws
Naar boven