Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Naam: Britt
Functie: Uitgever voor de methoden GPS en GRIP Rekenen
Werkzaam sinds: September 2013


Hoi Britt, wat houdt je werk precies in? 

Als uitgever ben ik verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van verschillende methoden voor het mbo, voor zowel inhoud als techniek.

Als uitgever heb ik nauw contact met de andere afdelingen binnen Instruct om mijn werk goed uit te voeren. Verder werk ik veel samen met auteurs en anderen partijen die content ontwikkelen. Daarnaast ben ik ook regelmatig in gesprek met docenten die onze methoden gebruiken of willen gebruiken en hoe we kunnen samenwerken.

Wat vind je tot nu toe het allerleukste aan je werk?

Het allerleukste aan mijn werk vind ik de afwisseling die ik ervaar als uitgever en de zogenaamde rol als ‘spin in het web’. Ik heb met veel verschillende collega’s, auteurs, werkstudenten en docenten uit het veld te maken, steeds vanuit een andere invalshoek. Al deze mensen dragen bij aan de ontwikkeling van de mooie methoden die we met Instruct ontwikkelen.

Waarom ben je trots op je werk?

We leveren mooie methoden voor het onderwijs en daar draag ik mijn steentje aan bij. Voor studenten en docenten methoden ontwikkelen die aansluiten bij hun leefwereld en voldoen aan de wensen. Hoe we daaraan met verschillende mensen samenwerken vanuit verschillende invalshoeken, daar ben ik trots op!

Hoe beïnvloedt de coronacrisis jouw werkzaamheden?

Tijdens de coronacrisis zijn de meeste overleggen online geweest. Sommige auteurs uit onze teams heb ik hierdoor nog nooit fysiek ontmoet, dat is best vreemd. Anderzijds heeft het bijgedragen aan efficiënter werken en hebben we met elkaar bewezen dat we heel goed kunnen schakelen in elke situatie. Desondanks kijk ik ernaar uit binnenkort weer aanwezig te zijn bij onze eerste fysieke meeting.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Van alles en nog wat; over tv-programma’s, sport, social media, vrijetijdsbesteding en vakanties.

Een vraag van je collega: “Wat eet jij het liefst tijdens de lunch?”

Lekker Hollands; bruine boterhammen met kaas en een glaasje melk.

Heb je een vraag voor de volgende topper?

“Wat zou je altijd nog eens willen doen?”


Lees het verhaal van onze volgende topper

Adriaan Gijssen
Ontwikkelaar Fundament

 

Christa Klop
Directie / Uitgever PO VO

Hafida Makioui
Sales manager

Naar boven