Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering


Naam: Christa
Functie: Directie / Uitgever PO en VO
Werkzaam sinds: September 2012


Topper Christa op kantoor

Hoi Christa, wat houdt je werk precies in? 

Mijn werk bij Instruct is heel divers. Samen met mijn collega Ilco mag ik bij Instruct sinds een jaar de directie voeren.
Dat is een mooie uitdaging!

Als uitgever po & vo ben ik bezig met de ontwikkelingen die spelen voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. In samenwerking met collega’s, partners, auteurs en docenten uit het onderwijs zijn we continu bezig onze methoden voor onder andere typevaardigheid (po & vo) digitale geletterdheid (po & vo) en informatica (vo) door te ontwikkelen en te verbeteren.

Met als doel leerlingen en docenten voor te bereiden op de toekomst.

Wat vind je tot nu toe het allerleukste aan je werk?

We werken met elkaar in een leuk en enthousiast team richting hetzelfde doel. In dit mooie team werken we samen, motiveren we elkaar en dagen we elkaar uit om steeds een stap verder te zetten. Het persoonlijk contact hierbij is bij ons intern en extern heel waardevol.

Topper Christa op de fiets

Waarom ben je trots op je werk?

Dat we bezig zijn met innoveren in voor en door het onderwijs. Ik wil een optimale bijdrage leveren aan nog beter onderwijs. Instruct is dan ook meer dan alleen een uitgeverij. Het is een betrouwbare, betrokken partner met veel persoonlijk contact. Ik kan me dan ook heel goed vinden in het motto: Instruct, daar word je wijzer van!

Hoe beïnvloedt de coronacrisis jouw werkzaamheden?

Sinds de coronacrisis zijn online meetings onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Vergaderen gaat ook een stuk efficiënter, haha 😊. Er zijn voor ons mooie kansen ontstaan om scholen te helpen het onderwijs op afstand nog beter vorm te kunnen geven. Daarnaast is er meer bewustwording ontstaan over dat het hebben van goede digitale vaardigheden cruciaal is.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Huis en tuin, lekkere recepten uitwisselen, actuele tv-programma, maar natuurlijk ook over de kinderen en meer. Kortom, eigenlijk van alles😊!

Een vraag van je collega: “Wat eet jij het liefst tijdens de lunch?”

Het liefst eet ik gevulde maaltijdsalades met vis of gerookte kip, maar daar maak ik vaak niet de tijd voor vrij. Dus eet ik meestal tosti’s met ham en kaas!

Heb je een vraag voor de volgende topper?

Wat is jouw favoriete plaats in de wereld?


Lees het verhaal van onze volgende topper

Lisette Vink
CRM Medewerker

 

Thijmen van Sprang
Servicedesk medewerker / Adviseur mbo

Adriaan Gijssen
Ontwikkelaar Fundament

Naar boven