Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Ontmoet onze Topper Lisette 1

Naam: Lisette
Functie: CRM medewerker
Werkzaam sinds: “grapjesdag” 1 april 2022


Hoi Lisette, wat houdt je werk precies in? 

Customer Relationship Management. Dit houdt in dat ik mij inzet om al onze data van klantgegevens up-to-date te houden zodat iedereen hiermee goed kan werken.

Ontmoet onze topper 3

Kan jij je 1e werkdag nog herinneren? Zo ja, wat mocht je doen?

Ik kan me mijn werkdag zeker nog goed herinneren omdat hij nog niet zo lang geleden was. Ik startte op een vrijdag. Op vrijdag is het hier op kantoor vrij rustig qua bezetting. Door mijn collega Esther werd ik rondgeleid door de ‘wondere wereld’ van het CRM systeem. Dermate gedoseerd uiteraard, zodat ik mijn volgende werkdag nog wel terug zou komen 😊. Het fijne was dat ik na de duidelijke uitleg direct al wat werk kon verrichten.

Wat vind je tot nu toe het allerleukste aan je werk?

Ik vind het deels gestructureerd werken erg fijn. Alle online aanvragen komen bij ons binnen en eerst langs de CRM collega’s. Wij controleren de klantgegevens nog net even extra en waar kan vullen we aan. De aanvragen zijn heel divers dus daarom het deels gestructureerd werken. Er zit per aanvraag verschil in werkwijze en uitvoering. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om op kantoor met meerdere collega’s te werken. Hoewel ik niet per se met hun werkzaamheden gemoeid ben vang ik wel hier en daar onderwerpen op wat er speelt. En uiteraard is het wekelijkse overleg er ook nog.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

Ik start met het halen van een kopje koffie, die eerste smaakt het lekkerste. En vervolgens werk ik de mails af die zijn binnengekomen. Hierdoor kunnen andere collega’s ermee aan de slag. Daarnaast heb ik nog wat uitzoek werkzaamheden en denk ik graag mee met collega’s met specifieke marketing verzoeken. Leuk om met elkaar te werken naar het best mogelijke resultaat.

Wat is je grootste blunder ooit op kantoor?

Mijn blunder, tja iets met een personeelsuitje, een bord zalm,.. maar ik zwijg hier liever over.

Hoe vind je het om hybride te werken?

Hybride, tja ik kom drie van de vier dagen met de auto en één dag met de fiets. Maar dat bedoel je waarschijnlijk niet. Op kantoor zijn de faciliteiten voor het werken in het CRM systeem aanwezig zoals de twee schermen. Dat is thuis (nog) niet het geval. Voorheen werkte ik met een sta werkplek. Dat mis ik wel erg. Wij zitten best veel en Dr. Scherder vertelt ons dat we niet zoveel moeten zitten. Iets met ‘Het nieuwe roken’.

Wie weet in de toekomst komt dat ook bij Instruct ter sprake, ik hou mij in ieder geval aanbevolen.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Ik vind allerlei onderwerpen leuk en luister graag. Waar wordt iemand blij van. Het enthousiasme hoe iemand iets vertelt vind ik dan onwijs leuk. Ik hou overigens ook van humor en grapjes maken.

Ontmoet onze Topper Lisette 2 Een vraag van je collega: “Waar kijk je het meest naar uit dit jaar?”

We hebben onlangs een uitnodiging ontvangen voor een brainstormsessie. Daar kijk ik erg naar uit en dan niet alleen dit moment maar ook ben ik erg benieuwd wat we met elkaar hebben bedacht en wat hier eventueel uit zal gaan rollen. Ik weet dat dit soort momenten erg waardevol zijn voor het teamverband, samenwerken, luisteren naar elkaar en ook nieuwe dingen uitzetten, borgen en evalueren en evt. bijstellen. Het werken hieraan als team.

Heb je een vraag voor de volgende topper?

Ben jij wel eens spontaan een collega tegengekomen op een onverwacht moment en plek, zo ja wanneer en waar was dit?”


Lees het verhaal van onze volgende topper

Esther Kevelam
Marketeer – CRM Lead

 

Hafida Makioui
Sales manager

Christa Klop
Directie / Uitgever PO VO

Naar boven