Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Topper Esther Kevelam

Naam: Esther
Functie: Marketeer – CRM lead
Werkzaam sinds: 4 oktober 2010, bijna 13 jaar.


Hoi Esther, wat houdt je werk precies in? 

Het beheren en optimaal inzetten van ons CRM (Customer Relationship Management) systeem en diverse marketingactiviteiten met name voor de methodes Fundament Informatica en Fundament zonder Vakdocent.

Topper Esther Kevelam

Kan jij je 1e werkdag nog herinneren? Zo ja, wat mocht je doen?
Dat is lang geleden! Volgens mij mocht ik gelijk starten met het vinden van een voor Instruct geschikt CRM systeem. Dat was een uitdaging, want zelf had ik nog nooit met zo’n systeem gewerkt en ik kende de organisatie nog niet goed. Dat was een leuke uitdaging! Er was toen zelfs nog geen marketing- of salesafdeling. En ik haalde de gemiddelde leeftijd behoorlijk naar beneden. Er is heel veel veranderd sinds die tijd!

Wat vind je tot nu toe het allerleukste aan je werk?
Het verband dat mijn werk heeft met bijna alle collega’s en samenwerkende organisaties en dat je daardoor mee kunt werken aan het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit? 

Allereerst haal ik koffie (van versgemalen bonen!), ik ben namelijk geen ochtendmens. Vervolgens check ik mijn agenda, werk mijn e e-mail weg en bekijk mijn to-do’s in ons werkplanningssysteem. Op die manier bepaal ik globaal wat ik die dag ga doen. Meestal is er ergens op de dag wel een overleg. Bijvoorbeeld over onze INNOVATORS samenwerking of marketing. Verder zit ik veel achter mijn bureau. Daar maak ik selecties voor mailingen, schrijf nieuwsberichten voor Fundament, maak overzichten vanuit het CRM, maak webformulieren, werk de website bij. Tussendoor stem ik vaak nog zaken af met collega’s of brainstormen we op de afdeling spontaan over iets wat we willen oppakken. Tijdens de lunchpauze wandelen we gezellig met elkaar.

Wat is je grootste blunder ooit op kantoor?

Die heb ik verdrongen denk ik;), geen idee.

Topper Esther Kevelam

Waarom ben je trots op je werk? 
Met een goed en gezellig team werken we aan mooie, innovatieve onderwijsmethodes en blijven we vernieuwen en verbeteren. Het is fijn om daar een bijdrage aan te kunnen leveren door ondersteuning te bieden aan sales en marketing en mee te denken over onze strategie.

Hoe vind je het om op kantoor te werken?

Ik woon op 10 minuten fietsen van mijn werk, dus kom graag naar kantoor om mijn collega’s ‘live’ te ontmoeten.

Wat is je favoriete gespreksonderwerp met collega’s tijdens de pauze?

Bij onze wandelingen tussen de middag komt er van alles ter sprake. Huis, tuin, familie, vrijetijdsbesteding, het koor waar ik zing enzovoort. Ik heb geen specifieke voorkeur.

Een vraag van je collega: “Hoe zorg je ervoor dat je elke dag het maximale (voldoening) uit je werk haalt?”

Door mee te denken over oplossingen voor uitdagingen in de organisatie en door doelen te stellen en deze zoveel mogelijk te halen.

Heb je een vraag voor de volgende topper?

Hoe ben je bij Instruct terecht gekomen?”


Lees het verhaal van onze volgende topper

Hafida Makioui
Sales manager

Adriaan Gijssen
Ontwikkelaar Fundament

Lisette Vink
CRM Medewerker

Naar boven