Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
DIGIT Academy 11 April

De DIGIT Academy is voor alle onderwijsprofessionals uit het basis- en het voortgezet onderwijs met interesse in Digitale Geletterdheid en digitale vaardigheden in brede zin. Deze inspirerende dag op 11 april 2024 bestaat altijd uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts.

Kortom, een dag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

Dit kun je verwachten:

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied;
  • Lezingen door interessante sprekers;
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS;
  • Kennisdeling met vakgenoten;
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten;

Wanneer?
Donderdag 11 april 2024

Waar?
Dyade Visma Onderwijs Experience Center

Bereikbaarheid
Adres: Reykjavikstraat 1, 3543 KB Utrecht. Parkeren kan bij Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum op 5 minuten loopafstand. Je krijgt na afloop van de Academy van uitrijkaart. Kom je met het OV, dan ligt treinstation Utrecht Leidsche Rijn op 3 minuten loopafstand.

Voor wie?
Door het brede karakter is de INNOVATORS Academy interessant voor alle onderwijsprofessionals, maar in het bijzonder voor docenten:

  • ICT / Digitale geletterdheid;
  • Informatica

Meld je nu alvast aan!

We weten weliswaar nog niet precies hoe het programma eruit zal zien, maar we snappen ook dat je niet kan wachten om je aan te melden. Dus we hebben een voor-aanmeldformulier. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

Ja, ik meld mij aan!

Terug naar overzicht
Naar boven