Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering

Het ontwikkelen van digitale vaardigheden staat bij DIGIT hoog op de agenda. Wij begrijpen dat het essentieel is om vaardigheden te ontwikkelen om effectief en veilig te navigeren in de digitale wereld van vandaag. Via de INNOVATORS Academy kan jij als onderwijsprofessional trainingen en workshops volgen waarmee je vol vertrouwen en met de juiste kennis kan deelnemen aan de digitale wereld. Daarnaast biedt de Academy zelfs twee volwaardige opleidingen.

Jouw digitale ontwikkeling centraal

De trainingen en workshops zijn ontworpen om mensen van alle leeftijden en achtergronden te ondersteunen bij het vergroten van hun digitale vaardigheden en het bevorderen van digitale inclusie. Hands-on en no-nonsense, geschikt voor team- of schoolbrede professionele ontwikkeling.

Wij kunnen aangepaste trainingen verzorgen voor het hele team of voor specifieke vakgroepen, zodat we samen kunnen leren en een consistente aanpak van digitale geletterdheid kunnen bevorderen binnen de school. Laat je inspireren, motiveren en bijscholen bij de INNOVATORS Academy.

De Academy biedt tevens extra ondersteuning bij onderstaande domeinen, afhankelijk van de behoefte.

  • ICT Basisvaardigheden
  • Informatievaardigheden
  • Mediawijsheid
  • Computational thinking

Hoe pas je digitale geletterdheid toe in de praktijk? Hoe bied je de aangeboden lesstof aan, welke materialen zet je hiervoor in en wat is de juiste aanpak? Wij helpen je graag verder met deze vraagstukken.

INNOVATORS Academy

Voor meer informatie over de diverse trainingen en workshops.

Bekijk het aanbod

Naar boven