Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Zelfstandig en klassikaal te doorlopen
Inclusief certificering
Uitgebreid dashboard
Digitaal Burgerschap

Woensdag 8 juni organiseren Vodix en Instruct de Bijeenkomst Digitaal Burgerschap in het Onderwijs Experience Center in Utrecht. 

De bijeenkomst is voor onderwijsprofessionals werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs die zich willen verdiepen in het vak Burgerschap en Digitaal Burgerschap voor mbo-studenten. Iedereen die aan de slag wil (gaat of is) met digitaal burgerschap – ook als jij niet werkt met Generation 24/7 of DIGIT – is van harte welkom.

Tijdens deze middag gaan wij graag met jou en jouw mbo-collega’s in gesprek over hoe we digitaal burgerschap vorm kunnen geven. Jouw feedback en input is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van onze methoden. Wij hebben al enkele ideeën die we graag willen delen en toetsen, maar we zijn ook erg nieuwsgierig naar de behoeftes van jou én jouw studenten! We sluiten de middag af met een stukje inspiratie: een expert neemt ons mee in zijn (of haar) visie op digitaal burgerschap. Benieuwd naar wie dit is? Houd onze mails en social media dan maar goed in de gaten!

Ben jij erbij? Meld je aan

15.00 uurInloop
15.15 uurPresentatie DIGIT
15.30 uurPresentatie Generation 24/7
15.45 uurKoffiemoment
16.00 uurKlankbord over hoe we Digitaal Burgerschap willen vormgeven
17.00 uurKeynote Jaap van Gils over Digitaal Burgerschap
17.30 uurBorrel

Locatie

Onderwijs Experience CenterDe bijeenkomst vindt plaats in Onderwijs Experience Center te Utrecht. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van station Utrecht Leidsche Rijn en pal naast de A12. Deelname is voor docenten kosteloos en wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevulde maag de bijeenkomst verlaat. Zien wij je daar?

Terug naar overzicht
Naar boven