Workshops & bijeenkomsten

Ben je docent en heb je behoefte aan nascholing op het gebied van digitale geletterdheid? Wil je docenten voor één of meerder onderdelen binnen het vakgebied van digitale geletterdheid? Instruct biedt je die mogelijkheid! Meld je aan voor onze opleidingsaanbod aan workshops en/of bijeenkomsten en schaaf je kennis bij op het vakgebied van digitale geletterdheid.

Bijeenkomsten digitale geletterdheid

Met ons uitgebreide aanbod aan waardevolle workshops en bijeenkomsten geven wij jou toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale geletterdheid. Maak kennis met diverse sprekers uit het vak. Tevens bespreken wij actuele thema’s om je blikveld te vergroten. Kortom, je ontvangt van ons altijd up-to-date informatie.

05-03-20 Workshop DIGIT: Mediawijsheid in Bodegraven
10-03-20 Regiobijeenkomst i.s.m. VO-Digitaal met keynote Patricia Slobbe
05-20 Workshop DIGIT: micro:bit (datum volgt)
15-04-20  Inspiratiedag vo voor Informatica en Digitale Geletterdheid met uitreiking 3i Award
11-20  Conferentie digitale geletterdheid voor po & vo
Basiskennis ICT
Je gaat aan de slag met de domeinen: grondbeginselen, Word, Excel en PowerPoint.
Neem je laptop mee!
Info-vaardigheden
Welke vaardigheden hebben leerlingen nodig om op een efficiënte manier informatie te zoeken, te selecteren en op een ethische wijze te gebruiken?
 
Mediawijsheid
We nemen je mee in de digitale belevingswereld van jongeren. Onderwerpen als mobieltjes, social influencers, desinformatie en gaming komen aan de orde. Vervolgens worden de meest voorkomende vervelende ervaringen op het internet onder jongeren behandeld. Aan de hand van cases gaan we aan de slag met deze onderwerpen.
 

Interesse?

Heb je interesse in een of meer van deze dagen? Meld je dan aan! Indien je een persoonlijke training op locatie wenst, stuur dan een e-mail naar digit@instruct.nl