DIGIT helpt bij afstandsonderwijs – maatregelen coronavirus

afstandsonderwijs

Door het coronavirus staat het onderwijs momenteel zwaar onder druk.  Nu de scholen grotendeels gesloten zijn, zijn de instellingen aan het puzzelen over hoe ze de lessen moeten inrichten om de voortzetting van het onderwijs te blijven garanderen. DIGIT ondersteunt  hierbij door te helpen met afstandsonderwijs.

Het kan zijn dat jouw school nog niet digitaal werkt. Om deze reden willen wij ons sterk maken om de scholen te voorzien in hulp bij afstandsonderwijs. Scholen die nog geen licenties hebben, kunnen tijdelijk gratis licenties aanvragen door een mail te sturen naar digit@instruct.nl of onze klantenservicete benaderen. Met digitale lesmaterialen kunnen jouw leerlingen thuis aan de slag, we staan voor je klaar om dit zo goed mogelijk in te richten.

Kennisnet zet zich ook zo goed mogelijk in om scholen te helpen. Bekijk onderstaande tips vanuit Kennisnet:


Maatregelen

Ter voorkoming van verdere verspreiding neemt ook Instruct de nodige maatregelen. Wij annuleren onze komende evenementen en ook fysieke afspraken worden omgezet naar online of telefonische afspraken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk van deze situatie merkt. Wij houden gewoon contact en zijn volledig bereikbaar op de manier waarop je dat gewend bent van ons: via je contactpersoon, telefonisch en via e-mail. Neem bij vragen contact met op met onze adviseurs.

Ook voor presentaties die wij normaal op locatie verzorgen, kunnen we meedenken voor een passende online oplossing.


Methoden die tijdelijk kosteloos worden aangeboden:

Mbo:

Voortgezet onderwijs:

We denken graag met je mee in een passende oplossing. Voor de aanvraag van licenties, stuur een mail naar digit@instruct.nl of bel met onze adviseurs. Wij helpen je graag!