Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
Felienne Hermans wint Nederlandse Prijs voor ICT-Onderzoek

De Nederlandse Prijs voor ICT-Onderzoek 2021 wordt dit jaar toegekend aan Felienne Hermans, een van de auteurs die heeft meegewerkt aan de module Computational Thinking voor DIGIT-vo. De Associate Professor laat vijf aanbevolen kandidaten achter zich en mag de prestigieuze prijs tijdens de ICT.OPEN 2021 in februari in ontvangst nemen. 

ICT-Onderzoek 2021

Felienne Hermans
Felienne Hermans

Felienne Hermans, Associate Professor aan de Leiden Institute of Advanced Computer Science ontvangt de Prijs voor ICT-Onderzoek 2021 voor haar onderzoek naar het toegankelijk maken van informatica en programmeren voor een breed publiek en haar pionierende rol in het vestigen van een nieuwe richting binnen het Nederlandse ICT onderzoek en onderwijs.

 

 

De Nederlandse Prijs voor ICT-Onderzoek is een eerbetoon aan een wetenschappelijk onderzoeker, die vernieuwend onderzoek heeft verricht of verantwoordelijk is voor een wetenschappelijk doorbraak in de ICT. Naast de titel ontvangt zij tevens een geldbedrag van € 50.000,- dat ze vrij mag besteden aan onderzoek in de ICT.

De prijs wordt beschikbaar gesteld door ICT-onderzoek Platform Nederland in samenwerking met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Facebook.

Naar meer nieuws
Naar boven