Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
PO Conferentie

Op woensdagmiddag 19 mei vindt de PO Conferentie plaats. Deze online middag staat in het teken van ‘de skills van de toekomst’. Samen met ervaringsdeskundigen verzorgt Instruct in samenwerking met VO-Digitaal een divers middagprogramma voor iedereen die inspiratie en tips kan gebruiken omtrent 21e-eeuwse vaardigheden en digitale lesmethoden. 

PO Conferentie

PO Conferentie De PO Conferentie is via een virtueel schoolplein te volgen vanachter je beeldscherm. Je bepaalt zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren door de adviseurs of ga in gesprek met andere deelnemers uit het onderwijsveld.

Neem bijvoorbeeld een kijkje in het klaslokaal van TikTok-Meester Jesper, waar hij je alles vertelt over het gebruik en de effecten van social media in de klas, schuif aan bij workshops van B-Bot.nl of DIGIT over spelenderwijs programmeren en digitale geletterdheid, en ontdek hoe leerlingen uitdagend muziekonderwijs krijgen met Popgroep 7/8.

Dit en nog veel meer bekijk je op ons virtuele schoolplein! Jij stelt je eigen middag samen.

In gesprek met Eric van ‘t Zelfde

Onderwijsexpert en rector Eric van ‘t Zelfde vertelt over zijn visie op het onderwijs in Nederland en geeft ons een kijk op technologie en digitale geletterdheid.

Eric is bekend van het tv-programma Dream School en is auteur van het boek Superschool. Ook gaf hij gastoptredens bij diverse talkshows waaronder De Wereld Draait Door en Jinek en het spelprogramma De Slimste Mens.

Woensdag 19 mei | 15:00 – 17:00 uur

BEKIJK HET PROGRAMMA

Ben jij er virtueel bij?

AANMELDEN

Naar meer nieuws
Naar boven