Dé totaaloplossing voor digitale geletterdheid
Volledige leerlijn PO-VO-MBO
Door 1000+ scholen gebruikt
Implementatieverankering
Maatwerk
Inclusief certificering
IPON 2020

Afgelopen week vond de tiende editie van de IPON plaats in Jaarbeurs Utrecht. Instruct was als exposant aanwezig op de beursvloer met een ruim opgezette stand. De verschillende online methodes van Instruct werden door het team gepresenteerd aan de bezoekers van de IPON 2020.

De methodes van Instruct

We kijken terug op twee geslaagde beursdagen. De IPON 2020 was een perfect moment om in contact te komen met docenten en onderwijsmanagement.

Op de stand kon men kennismaken met onze methoden voor:

Het team stond klaar om uitleg te geven over de diverse methoden, het gemak van de online omgevingen te demonstreren en vragen te beantwoorden.

DIGIT-po

De IPON 2020 was een mooie gelegenheid om de nieuwste methode digitale geletterdheid voor het basisonderwijs te introduceren: DIGIT-po.

 

Complete online leerlijn voor het basisonderwijs

De methode bevat de volgende modules:

  • Baskennis ICT
  • Mediawijsheid
  • Informatievaardigheden
  • Computational thinking

I AM DIGIT poster

Bij de beursstand mochten geïnteresseerden een leuke poster voor digitale geletterdheid meenemen voor in de klas. Heb jij de I AM DIGIT poster nog niet? Vraag de poster hier kosteloos aan. Je kunt meerdere posters voor jouw school aanvragen. Hoe digitaal geletterd zijn jouw leerlingen? Ga naar digitalegeletterdheid.nl/test en maak de test klassikaal!

IPON 2020

De IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Ook deze editie waren er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering. Het was daarom ook een logische keuze voor Instruct om hierbij aanwezig te zijn.

Naar meer nieuws
Naar boven